Cautare

7067 de rezultate pentru "partidele politice" (3.69 secunde)
si-ar imparti destul de echilibrat voturile intre partidele care o compun. ... Daca la alegerile europarlamentare care vor avea loc peste cateva luni partidele ar participa singure, s-ar realiza urmatoarea situatie: ... Sondajul mai prezinta rezultatul a doua situatii politice fictive.
Voturile etniei rromilor pot fi decisive la alegeri pentru partidele care pun pe lista candidati de aceasta nationalitate si care au o campanie al carei mesaj principal este reprezentat de problemele minoritatii respective, se arata intr-un sondaj recent realizat de CURS.
Armistitiu aparent intre partidele politice reprezentate in Consiliul Local Craiova in privinta impartirii numarului de locuri in Consiliile de Administratie ale celor patru regii autonome subordonate municipalitatii.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a admis ca exista o intelegere de principiu intre partidele politice si premier pentru 13 mai, singura conditie impusa, care s-a realizat, fiind crearea unui cadru legislativ pentru desfasurarea acestora.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, l-a informat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca a ajuns la un "deplin acord" cu partidele politice parlamentare asupra modificarilor asupra Legii privind alegerile europarlamentare.
"In aceasta viata politica tumultuoasa e bine daca uneori partidele politice sunt in consens.
Presedintele Traian Basescu s-a consultat in cursul zilei de ieri cu partidele politice. Scopul acestor discutii a fost gasirea unor solutii pentru stabilizarea situatiei politice, accelerarea reformei institutionale si analiza evolutiilor cu privire la votul uninominal.
' Partidele politice - intre colaborare si respingerea discutiilor cu Traian Basescu Dupa anuntarea primelor rezultate estimative, adversarii politici ai presedintelui suspendat au iesit si ei, ca sa le multumeasca sustinatorilor.
El a adaugat ca acest mesajul alegatorilor denota dorinta pentru reformarea clasei politice, pentru o justitie independenta, pentru reformarea administratiei, a sistemului de invatamant si de sanatate si pentru un dialog mult mai amplu cu toate organismele societatii civile.
Legat de pozitia PRM-ului in actualul context politic, Vadim Tudor a tinut sa precizeze ca PRM va continua negocierile cu toate partidele politice. ... Noi colaboram cu toate partidele, inclusiv cu Partidul Democrat, dar stau si ei in cumpana fiindca nu stiu ce se va petrece pe scena politica.
Decizia anuntata de premier vine in contextul in care intentia premierului Calin Popescu-Tariceanu de a se consulta cu toate partidele politice pe tema bugetului de stat pe 2008 nu s-a bucurat inca de raspunsul favorabil al PSD si PD, iar majorarea pensiilor la 1 noiembrie este una dintre masurile sustinute de PSD.
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Partidele de dreapta sunt dispuse sa guverneze din nou impreuna. ... Formarea Guvernului, aceasta este miza partidelor politice care au reusit sa intre in Parlament. ... Partidele sunt vinovate pentru ca arata prea tare ca doresc la guvernare. ... Consultarile intre partide continua Acest sfarsit de saptamana a fost dedicat consultarilor politice.
CEZ Distributie avertizeaza partidele politice din judetul Olt asupra pericolului pe care il reprezinta lipirea afiselor electorale in afara spatiilor special amenajate.
De pilda, pune pe seama "vointei poporului" si a "romanilor" intentia de a decima partidele politice (prin arestari in strada, prin recompensarea tradatorilor si inventarea grupului parlamentar al independentilor), de a reduce parlamentul la un fel de Mare Adunare Nationala de tip ceausist, ascultatoare fata de Conducatorul iubit si obedienta la dorintele camarilei acestuia, de a emite o lege care sa consfinteasca partidul-stat PD-L, prin desavarsirea epurarilor politice din administratia de stat, pentru ca apoi, cu clientii PD-L numiti pe functiile eliberate, sa pretinda (idee mai proaspata!) semnarea de catre partidele excluse din administrarea tarii a unui "Pact politic pentru stabilitatea functiilor publice", ocupate, bineinteles, intre timp numai cu pedelisti si udemeristi!
Traian Basescu a facut apel la responsabilitate catre toate fortele politice, considerand ca este nevoie de continuarea masurilor de austeritate, iar nemultumirea populatiei nu trebuie sa fie exploatata "intr-un mod populist". "Jocurile politice care pana la urma fac parte din democratie trebuie sa aiba ca limita interesul national.
Pe de alta parte, partidele politice concurente care au integrat ideile stangii in discursul nationalist si liberal au mai mult succes la nivelul po-liticii nationale.
Ce crede Diaconescu despre o relatie cu PDL PDL nu exclude posibilitatea unei colaborari politice cu Partidul Poporului, introdus pe scena politica de Dan Diaconescu, dar numai daca va accede in Parlament, a declarat astazi, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, democrat-liberala Elena Udrea.
Nici partidele din opozitie nu o pot face, atat timp cat, printr-o inginerie parlamentara si cu complicitatea UDMR, au fost construite majoritati in Senat si in Camera Deputatilor, care nu mai au absolut nicio legatura cu ceea ce doreste electoratul.
Cu riscul de a-si pune-n cap toti colegii de partid, Daniel Oajdea a initiat un proiect legislativ care sa lase formatiunile politice fara finantare de la buget. Pedelistului Oajdea i s-a pus pata atat pe partidul din care face parte cat si pe celelalte formatiuni politice.
google-analytics.com